CINEMAGRAPH

2018ko urtarrilak 11 - Novetats - Iruzkinak -

LA FOTOGRAFIA EN MOVIMENT

La cinemagrafia —més coneguda com cinemagraph (en anglès)— és l'art de crear imatges que contenen moviment, són semblants als GIFs (per poder reproduir-les normalment s'usa aquest format) però diferenciant-se d'aquests en què en les cinemagraphs només una petita part està en moviment.[1]

La creació del seu nom prové de dos termes, cinema i fotografia i fou creat per dos fotògrafs de nacionalitat nord-americana (Jaime Beck i Kevin Burg) l'any 2011, quan van utilitzar aquesta tècnica per crear i millorar les seves fotografies de moda. Començaren utilitzant aquesta tècnica fent fotografies en la Fashion Week de Nova York amb l'objectiu d'experimentar el caminar en la passarel·la i el moviment dels cabells de les models per a la revista de moda Vogue Magazine.

El que diferencia aquestes fotografies de totes les altres és la petita part de vídeo que tenen, que sovint es troba reproduïda en bucle.

L'objectiu d'aquesta mena d'imatges és merament estètic, es busca sorprendre a l'espectador i intentar crear un conjunt de sensacions que, amb les fotografies, encara no es poden arribar a transmetre.

En podeu veure, creats per nosaltres a:

https://flixel.com/Pepdelvideo/

 

 

Partekatu 
Aurrekoa ikusi Hurrengoa ikusi
Azken sarrerak
Kategoriak