PREVIS AL CASAMENT

2018ko otsailak 12 - Notícies - Iruzkinak -

 

UNA SORTIDA DIVERTIDA

Un dels motius principals per fer un reportatge previ, abans de les noces, ens afavoreix a tots per conèixer-nos millor. Els nuvis amb prou feines tenen una visió real del que serà el seu dia, i pel que fa referència a les fotos i a la relació amb els fotògrafs, encara és desconeguda. Així d'aquesta manera trenquem el gel en una sortida fotogràfica que també serveix per conèixer-nos una mica millor.

APROFITANT L'OPORTUNITAT

A més de treure un bon material fotogràfic i conèixer com ens movem davant i darrere de la càmera, tenim a la disposició de les parelles unes imatges que poden servir-nos per múltiples motius, per abans i per al dia del casament.

Unes fotos que ens serviran per confeccionar les invitacions del casament, amb un disseny totalment personalitzat i original.
També poden servir per fer un bon regal als pares o avis el dia de les noces, una ampliació en un marc a mida o muntar un petit àlbum de fotos com a record d'aquests instants.

Un munt d'idees que podem aplicar a aquestes sortides fotogràfiques i un bon material fotogràfic que podrem utilitzar al nostre gust i que segur sorprendrà a tots.

 

previ casament Gina&Andreu 05
previ casament Gina&Andreu 02
previ casament Gina&Andreu 10
previ casament Gina&Andreu 03
previ casament Gina&Andreu 04
previ casament Gina&Andreu 01
previ casament Gina&Andreu 07
previ casament Gina&Andreu 14
previ casament Gina&Andreu 09
previ casament Gina&Andreu 15
previ casament Gina&Andreu 13
previ casament Gina&Andreu 12
previ casament Gina&Andreu 06
previ casament Gina&Andreu 08
previ casament Gina&Andreu 11
Partekatu 
Aurrekoa ikusi Hurrengoa ikusi
Azken sarrerak
Kategoriak