TOT A PUNT COMUNIONS 2019

01 de març, 2019 - Notícies - Comentaris -

S'acosta la data de les Comunions i les famílies comencen a preparar aquesta celebració juntament amb els nens i nenes, que definitivament són els protagonistes de la festa. Molts són els detalls a concretar i un dels mes importants és el reportatge de fotos. Preveure amb temps la data de les fotos d'estudi, és important per poder arribar a temps al lliurament del album fotografic i els recordatoris per a la família, per a un dia tan esperat.

Comunions Lluna de Paper Fotografia 01
Deixa un comentari

INVITACIONS DE CASAMENT

10 de març, 2018 - Novetats - Comentaris -

INVITACIONS...

És un dels elements més importants a l'hora de planificar el vostre casament. Marcarà la línia que seguireu el dia del casament, el disseny i els detalls que la conformen, diran molt de vosaltres i de com sou.

Un disseny adequat i que reflecteixi els vostres desitjos, és el millor dels missatges que podeu explicar als vostres convidats.

Amb les fotos del reportatge previ que realitzarem i el nostre assessorament, us farem el millor dels dissenys per la vostra invitació de noces.
El missatge més directe i efectiu per fer arribar el vostre desig a tots els convidats.

INSTAGRAM

Tampoc oblidarem les xarxes socials i crearem un hastag "#" per dinamitzar el vostre esdeveniment i las fotografies a instagram.

INVIT3
Deixa un comentari

EL NOSTRE DECORAT, A PUNT

27 de febrer, 2018 - Novetats - Comentaris -

 

A PUNT PER LES COMUNIONS

El nostre decorat ...
Després d'un munt de diferents possibilitats, ens hem decantat per un decorat de Comunió molt natural. Amb uns tocs romàntics i la frescor de la natura, hem realitzat un espai de somni per als nostres petits protagonistes.
Segur que gaudiran de les sessions de fotografia, i es sentiran molt acompanyats en aquest espai tan particular ...

Seran moments especials per als nostres models, de nervis per a ells i per als papis ... Però amb un resultat final espectacular i súper esperat. Tot això perquè el dia de la Comunió sigui encara més especial.

Decorat Comunió
Deixa un comentari

PREVIS AL CASAMENT

12 de febrer, 2018 - Notícies - Comentaris -

 

UNA SORTIDA DIVERTIDA

Un dels motius principals per fer un reportatge previ, abans de les noces, ens afavoreix a tots per conèixer-nos millor. Els nuvis amb prou feines tenen una visió real del que serà el seu dia, i pel que fa referència a les fotos i a la relació amb els fotògrafs, encara és desconeguda. Així d'aquesta manera trenquem el gel en una sortida fotogràfica que també serveix per conèixer-nos una mica millor.

APROFITANT L'OPORTUNITAT

A més de treure un bon material fotogràfic i conèixer com ens movem davant i darrere de la càmera, tenim a la disposició de les parelles unes imatges que poden servir-nos per múltiples motius, per abans i per al dia del casament.

Unes fotos que ens serviran per confeccionar les invitacions del casament, amb un disseny totalment personalitzat i original.
També poden servir per fer un bon regal als pares o avis el dia de les noces, una ampliació en un marc a mida o muntar un petit àlbum de fotos com a record d'aquests instants.

Un munt d'idees que podem aplicar a aquestes sortides fotogràfiques i un bon material fotogràfic que podrem utilitzar al nostre gust i que segur sorprendrà a tots.

 

previ casament Gina&Andreu 05
Deixa un comentari

RESERVA LA TEVA SESSIÓ DE COMUNIÓ

02 de febrer, 2018 - Notícies - Comentaris -

COMUNIONS 2018

Ja s'apropa la Primera Comunió dels nostres fills. Sembla increïble com ha passat el temps...

Com esdeveniment religiós que és, van a rebre el Sagrament de la Comunió per primera vegada, però també és important saber i ser conscients que comencen l'última etapa de la seva infància.

Gaudim d'ells i d'una infantesa que, abans que ens n'adonem, se n'haurà anat. Hi hauran crescut.

LA SESSIÓ DE FOTOS

No ens oblidem de la importància de contractar amb suficient temps la sessió de fotos. És bàsic per poder tenir l'àlbum de fotos per al dia de la Comunió.
Quan tingueu tot el vestuari i els complements, heu de posar-vos en contacte amb nosaltres. El calendari comença a estar apretat, ja que a tots ens va millor fer les fotos els dissabtes i aquest és el dia de la setmana que primer es s'omple. Sigueu previsors, no espereu a última hora.

Demana informació també per WhatsApp al  685901204.

Comunions Lluna de Paper Fotografia 01
Deixa un comentari