CASAMENTS 2023

01 de juny 2023 - Notícies - Comentaris -

CASAMENTS 2023Preparem-lo junts!

La necessitat que teniu per contractar un reportatge fotogràfic professional de casament és una decisió important per capturar els moments especials i inoblidables d'aquest dia.


Lluna de Paper - whatsapp-image-2023-05-30-at-17-35-32-1.jpeg
Lluna de Paper - whatsapp-image-2023-05-30-at-17-36-06.jpeg

Som-hi!

Capturar moments únics:
El dia del casament està ple d'emocions, moments espontanis i detalls que fan que sigui únic. Tenim l'habilitat i l'experiència per capturar aquests moments especials d'una manera artística i significativa.

Qualitat i professionalitat:
Disposem de l'equipament adequat i del coneixement tècnic per obtenir fotografies d'alta qualitat. A més, tenim una visió creativa i som experts en composició, il·luminació i edició per garantir que les imatges siguin estèticament atractives i de gran qualitat.

Lluna de Paper - whatsapp-image-2023-05-30-at-17-35-52.jpeg

Documentar tot el dia:
El casament és un esdeveniment que sol durar diverses hores o fins i tot, tot el dia. Ens adaptem, per ajustar el pressupost, a les diferents possibilitats i horaris que ens vulgueu plantejar. Estarem presents des dels preparatius fins a la festa posterior, capturant cada moment important i cada detall, des de la cerimònia fins als retrats familiars, els discursos, el primer ball i molts altres moments emocionants.

Creació de records duradors:
Les fotografies d'un casament són un record tangible i durador d'aquest dia especial. Les parelles podeu reviure els moments, les emocions i la bellesa del casament, anys després a través de les imatges capturades pel nostre equip professional. Aquestes fotografies es converteixen en una herència que es pot compartir amb la família i amics i passar de generació en generació.

Capturem els moments

Lluna de Paper - 00082-casaments.jpeg

Expliquem sensacions

Lluna de Paper - 00064-casaments.jpeg
Lluna de Paper - lluna-de-paper-fotografia184.jpg
Lluna de Paper - nova-whatsapp-image-2022-09-13-at-13-20-41.jpeg

Estil i Narrativa


Cada parella teniu la pròpia visió i estil per al vostre casament. Treballarem estretament amb vosaltres per comprendre les vostres preferències i crear un estil de fotografia que compleixi amb les vostres expectatives. A més, explicarem una història visual amb les imatges, creant una narrativa que captivi i emocioni.

Lluna de Paper - whatsapp-image-2022-02-20-at-17-02-05.jpeg

Som els vostres fotógrafs!

Comparteix 
Veure anterior
Darreres entrades
Categories